Behandelingen

We all have a favorite eyebrow

Wakker worden met perfecte wenkbrauwen! Kijk hieronder naar de verschillende technieken. Weet je niet zeker welke techniek het beste bij jouw past? Neem dan contact met ons op!

Powderbrows

 

Ben je het beu om dagelijks je wenkbrauwen in te kleuren en wil je wakker worden met perfecte wenkbrauwen? Kies dan voor powder brows! Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make up voor wenkbrauwen.

Bij powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook heel zacht en natuurlijk oogt. Met deze techniek van permanente make-up voor wenkbrauwen wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU-apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semipermanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypes.

Een eerste bijwerking is noodzakelijk. De nabehandeling zal tussen 4 en 6 weken plaatsvinden na de eerste behandeling. Zonder de bijwerking zullen de powder brows maximaal drie maanden zichtbaar zijn.

Na de eerste behandeling vervaagt tot 70 procent van de powder brows, na het bijwerken vervaagt 40 procent waardoor je uiteindelijk natuurlijke powder brows hebt.

Microblading

 

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden.Deze techniek is vooral geschikt voor vrouwen met weinig tot geen wenkbrauwen, die graag een mooi getekende wenkbrauw willen hebben die natuurlijk uitziet.

Wij adviseren deze behandeling niet als je een vette huid hebt of last hebt van grove porien rondom de wenkbrauwen.

Combibrows

 

Twijfel je over welke techniek het beste bij je past? Combineer het! Bij de Combibrows behandeling worden beide technieken uitgevoerd. Het beginstuk van de wenkbrauw blijft natuurlijk doordat er ‘haartjes’ worden getekend terwijl het overloopt naar een powderbrows. Resultaat: Natuurlijk maar toch strakke wenkbrauwen!

De Brow Vitamin Boost

 

De Brow Vitamin Boost  is een effectieve behandeling om gezonde haargroei te stimuleren. De haarwortels worden geactiveerd door hair peptide en vitaminen cocktails die worden ingebracht met de dermapen, rondom de haarfollikels. Dè plek waar de juiste bouwstoffen nodig zijn om de haarzakjes te activeren en te stimuleren tot het produceren van gezonde haargroei.De stoffen van de cocktail en het effect de dermapen, zorgen voor een sterk groei impuls, waarbij ook de bloedcirculatie extra wordt gestimuleerd. Het effect na behandeling zijn vollere en dikkere haargroei van je natuurlijke wenkbrauwen. De behandeling zelf is volledig schadeloos en op natuurlijke basis. Voor optimaal resultaat worden minimaal 3 behandelingen geadviseerd. En voor meer boost en effect zijn 6 tot 9 behandelingen aan te raden met een interval van 7-14 dagen.

1 sessie ca 10% meer haargroei

3 sessies ca 30% meer haargroei

5 sessies ca 50% meer haargroei

9 sessies 80-90% meer haargroei